Serveis ambientals

Recollida de residus

Recollim: tèxtil, ordinadors, monitors plans, telèfons mòbils, llibres i joguines.

Promovem la millora del medi ambient a través d'un servei de recollida apostant per la reutilització dels mateixos.

Establim convenis amb Ajuntaments i mancomunitats que ofereixen als seus municipis un servei ambiental que, a més, amparen un projecte social.

Amb l'objectiu de ser facilitadors per a les àrees de medi ambient i urbanisme, fem projectes conjunts a mida, adaptats a cada municipi.

Prestem Servei de Manteniment i Gestió de Punts Nets.

raeejpg

Fem projectes de recollida de roba, joguines, llibres, etc. amb empreses, centres educatius i administracions públiques, que sumen a les seves persones a collaborar amb el nostre projecte social i ambiental.


Manteniment i mobilitat urbana

Realitzem per als ajuntaments treballs de manteniment de parcs i jardins públics, manteniment de mobiliari urbà i neteja de platges en els municipis costers.

Prestant serveis com sega i esbrossi de jardins, talla de bardisses i arbustos, poda d'arbres, manteniment i reparació del mobiliari públic i neteja i cura de platges, entre altres serveis a mida.

Implantem juntament amb els Ajuntaments el servei públic de lloguer de bicicletes, incloent -hi les elèctriques com a element innovador.

El servei es caracteritza per la integració logística i informàtica amb els altres sistemes de transport urbà existents en les localitats on s'implanta, de tal manera que queden cohexionats, facilitant el viatge a l'usuari.

tht6jynw7fjpglimpieza-de-parcelastala-y-poda-en-alturatala-de_406b3417f_32jpgthfgjqa051jpg


Educació ambiental

Des dels inicis hem treballat a l'educació i sensibilització ambiental. Ho considerem una peça clau per fer protagonista a la ciutadania de la millora ambiental i social del seu entorn.

Compartim amb els municipis i centres educatius, altres mirades convertint-nos en agents actius del canvi.

Treballem amb els Ajuntaments i altres entitats públiques des de les nostres claus de participació ciutadana i transformació social. Celebrem jornades, tallers, maratons sostenibles...

Posem a l'assistent al centre de l'esdeveniment i busquem aportar nous coneixements i maneres, a més de passar una bona estona.

Realitzem visites guiades als nostres horts ecològics, impartim tallers sostenibles als centres educatius i participem en accions ambientals i de consum responsable juntament amb ells.

img_ambientalpng


Horts ecològics

El projecte d'horts ecològics que desenvolupem de la mà amb l'Administració Pública, pretén convertir explotacions agràries tradicionals en ecològiques.

Facilitem l'accés a la terra, desenvolupem processos formatius en el sector agrícola, creem planters i noves explotacions agrícoles ecològiques, i venem el recollectat en llocs d’aprovisionament municipals.

huerto5jpg